• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sub ford sierra

Reakcji
0
Witam . Jaki głosnik byłby dobry na subwoofer w cenie +,-200zł , posiadam wzmacniacz Blaupunkt GTA 475 . słucham muzyki komercyjnej ,żadko hiphop,rap
zastanawialem sie nad Carpower CRB-12TC mozecie polecic cos innego ?
prosze o porade

pozdrawiam

a ten Carpower CRB-12TC daje rade ? mam taki do kupienia za rozsądne pieniądze. nie słuchałem go wiec niewiele moge o nim powiedziec ,prosilbym o opinie co do tego przetwornika

dozbieraj do mds'a 08....mały ale dużo może, bas szybki i precyzyjny, miałem i polecam

końcówka mocy, glosnik jak glosnik. dla poczatkujacego wiecej nie trzeba. dla kogos bardziej doswiadczonego moze sie wydawac mniej atrakcyjny

glosnik ma taka zalete ze tym wzmacniaczem w pelni go wysterujesz (2 mostki na kazda cewke)

CRB-12TC dla niego zalecana jest zamknieta buda a ja nie mam jakoś przekonania do closed . Moze cos w podobnej cenie w b-r . Lanzar max 12 nadaje sie do br ?

zastanawialem sie własnie nad tym stx-em , powiem wiecej , wydaje mi sie ze spełnił by moje oczekiwania , tymbardziej ze cena jest mozna powiedziec dla ludzi.
czy ten GTA 475 w zupełnosci napedzi tego stx ? radio mam kenwood kdc-w4044

Powrót