• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sub z kartonu?! lool

Haaahah, spadłem ze stołka - może to nowa technika - wyginanie wraz z naporem powietrza - trzeba by obadać suba gumowego... Ale kliknąłem next i jak zobaczyłem kolumienki na rurach kanalizacyjnych...

Hehh no ladnie :D

Ale ogolnie fajna stronka, duzo projektów, przewaznie hornów :) niektore maja niecodzienny wyglad :D

Tanner napisał:
Jakie monitorki :D To potezne podłogówki sa ;D
racja, nie wiedzialem do czego je zakwalifikowac ;D, naprawde mocne sa... ;D
troche wlokna szklanego do tego, szpachli,lakieru i moze cos ciekawego powstac ;D.

w obudowie br jak wiadomo nie powstaje tak ogromne cisnienie akustyczne jak w zamknietej, wiec mozna powiedziec ze karton mozna stosowac do testowania oczywiscie nie przy dyzych poziomach glosnosci

misku patrzalem na to samo w tym samym dniu co ty ;d;d szok moze materialu my zabrakło...szczelny napewno jest nei ma co

hellrider, jak dal mnie to troszke za wasa ta kolumna :|

pozatym gosc chyba wiedzial co robi skoro ma marmur w tych kolumnac :| ?!

Ale tzw. okrągłe tuby do samochodu z czego są?? Z prasowanego kartonu, tylko ładnie obite kocykiem i nawte niewidać że to papier.

nadzik, PIsalem ze to mial byc tylko szablon do obadania wygladu pochylenia przodu Reszta wymiarow jest wzieta z kosmosu( takie pudlo mialem to z takiego zrobilem :) )

Powrót