Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
wiecie co mam w tym wzmacniaczu do kolumn przedwzmacniacz ne025 NordElektronika i jest coś związane z subwooferem tylko nie wiem o co chodzi może kturyś z was wie ?
dał bym schemat ale za bardzo nie wiem jak to zrobić :sad:
[ Dodano: 2009-08-29, 09:20 ]
LICZYŁEM OBUDOWĘ W TYM PROGRAMIE I WYSZŁA MI 30L 37Hz a br średnica 10cm a długość 50cm czy to normalne gdzie taki br dostane czy ktoś kto już liczył tego stx-a miał takie wymiary ?
[ Dodano: 2009-08-29, 11:09 ]
czy obudowa może być z płyty o grubości 3cm bo takie mi zostały ? :neutral: proszę żeby ktoś odpowiedział
Strojenie ustaw najlepiej na ok. 45Hz, mniej nie ma sensu bo charakterystyka częstotliwościowa zaczyna opadać. Tunel BR wystarczy o średnicy wewnętrznej 8cm i wtedy długość będzie wynosiła 18cm. Niestety podobny problem z BR miałem w moim subie (GDN 20/80/2). Możesz mieć problem z dostaniem takiego BR, dlatego najlepiej kup krótki tunel fi 8cm i przedłuż go rurą PCV.
kamillo napisał:
czy obudowa może być z płyty o grubości 3cm bo takie mi zostały ?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.