• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Subwoofer mIKI'ego -> BSW 124II.

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
kalasz21, witam kolesjny bialostocznin;)
mdf kupilem u stloaza znajomego. ale w bialym jest kilka skelpow gdzie mozna dostac. w Fornirze. ogolnie praktycznie w kazdym drzewnym jest a tych u nas nie brak

Witam
Ja głównie zaopatruję się w wiórówkę na Botanicznej , kiedyś mieli mdf laminowany ale się skończył , koleś dokładnie tnie płyty co do milimetra , nie musiałem jeszcze reklamować.
Pozdrawiam

TatoTurbo, taka mialem akurat z myszki, docelowo bedzie inaczej. po maturze...;p
a sub jaki sie podoba i cala reszta?:p

piekny fornir, kolorystyka, tylko wyglad glosnika tutaj niepasuje. wyglada tak...dresiarsko:P

jak sie sprawuje B-R szczelinowy?? jakie ma wymiary??

wyglad juz niedlugo sie zmieni:> dokladnei w ten weekend;]
br sprawuje sie siwetnie;P (nie narzekam) w zasadzie wymiarow wszystkich nie pamietam. wysokosc to chyba 2,5cm a szerokosc niecale 30 dlugosc tez w tych okolicach. buda 45L 36Hz mozesz policzyc;P
dzieki zea pozytywna opinie.

aka pragne jeszcze dodac ze meinilem preamp na ten z audiomanii i musze pwoiedziec ze teraz jest jeszcze lepiej. glosnik zaskakuje mnie za kazdym razem, jest fenomenalny!!

czy oni fabrycznie nie mogą tej pianki czarnej dać ...
btw - rzeczywiście wygląda super :)
nie wiem czy nie lepiej niż z zamalowaną kopułką...

no i mialem zakryc kopulke tez ale pomyslalem ze nie jest zle z tym motywem;] i moze latwiej bedzie sprzedac:>

Przepraszam, że odgrzałem starego kotleta ale czy mógłbyś wrzucić fotki bo stare zniknęły... I jakiego BR użyłeś?

Front jest bardzo ładny. Mam pytanie właśnie odnośnie frontu. Jaką farbą to malowałeś?? Czy to lakier samochodowy czy spray. I jak przygotowałeś powierzchnię. Też obnosze się z zamiarem wykonania takiego frontu, ale nie wiem zabardzo jak przygotować powierzchnię i czym to malować. Aha i czy po lakierowaniu nałożyłeś bezbarwny??

Powrót