• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Super kolumny

Co za wielka szafa, normalnie powala, zgon. Gościu co to zrobił musi mieć naprawdę wielką wyobraźnię.

weźcie nie pokazujcie już ludzi idiotów jacy są na allegro. mnie normalnie w mózgu się zagotowało i ciśnienie się podniosło. a ten tekst - bez komentarza
wszystkich normalnych pozdrawiam

"Tak dobrze ekranowanych kabli nie widziałem, nic nie jest wstanie zakłucić dźwięku który daje wzmacniacz."
spoko bez dobredo ekranowaina nie poszalejesz, a jedyne co było by wstanie zaklócic prace wzmacniacza to chyba tajfun.

co wy chcecie :p gość na pewno chciał Baflle step obniżyc.. :]
..albo to jest tylko szafka na buty.. no bo wkońcu gdzieś je trzeba położyć :P

ciekawe co to za maniak.... trzeba by do niego odsyłać ludzi co proponują pudła po 300litrów.... zaproponuje im 500 i będą szczęśliwi a nie jak im powiemy żeby dawali do 60 to są obuzeni i uznają nas za idiotów co się nie znają na niczym.... przeciez większe znaczy leprze :P

co do tych "kolumn" wielkich jak szafa. wydaje mi sie ze koles nierowno fornir plozyl z lewej strony obok glosnika wysokotonowego. hehe...

widzę że wyobraźnia nie zna granic :O ja pitole najchętniej bym powiedział no comment ale czuję że niedługo zobaczymy inne odnośniki do takich "fajerwerków".. OMG cio Ci ludzie robią nie tyle z tych szaf - stworków ufo cio z samych siebie:O
hehehe niezłe zianie;) "toż to odyniec":)))))))))
pozdro

jak ktos to juz powiedzial ZYGAM na allegro jak widze takie cuda :/ normalnie mi sie w jelitach przewraca, no ale trzeba pogratulowac wyobrazni albo lepiej glupty

Podziwiam takich ludzi za odwage i brak wstydu ja bym takich gów..!w zyciu publicznie nie pokazal a tym bardziej nie sprzedawal!przynajmniej w zime bedzie mial czym w kominku palic!!!!!!!!!!!!

Powrót