Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
mam suba dałem b-r 10 i długa na 30 pcv przedłużana, nie gwizda lae słychac szum przelatujacego powietrza co poradzic bo to mnie strasznie wkurza, szczegulnie przy małej głosnosci to sychac, bo tak to dzwięk zagłusza.
Po pierwsze:
- nie podaleś jaki to głośnik
- nie podałeś parametrów i średnicy
Zupełnie niepoważne podejście. Jeśli oczekujesz konkretnej odpowiedzi, jaki problem - opisz najpierw CZEGO dotyczy!
Wtedy może pomoge...
A z tym świstem to ogólnie źle wyliczony port... Pewnie czeka Cię wymiana całego portu!!!
dałem tak profilowane końcówki po jednej stronie jak i po drugiej i zeszlifowałem papierem sciernym aby łączenie, rury z nakładką było gładnie i jkest juz dobrze. A co daje ten filc ?
Ten twój "świst" powietrza na moje oko jest spowodowany tym, że długość b-r jest 3x większa od jego średnicy. Proporcja w dobrym wypadku powinna wynosić 2:1 (albo mniej).
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.