• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Symasym PCB - grupowe zamowienie plytek

Reakcji
0
Witam,
kolejny głupi temat z mojej strony, ale ....
ile byłoby chętnych osób na PCB pod Symka.
Może jakieś zbiorowe zamówienie?
Przy łaskawości Flodinsa może nawet nowszą wersję.

Jeśli byłoby jakieś zbiorowe zamówienie to ja bym się pisał na dwa komplety (4 płytki). Do autora tematu: Ty byś wszystko załatwiał?

Ja raczej też bym się zdecydował na komplet albo i dwa jeśli cena była by ok:)

Uniamp jest projektem Irka więc z nim trzeba rozmawiać.

Mogę się zająć zamówieniem PCB, ale w wersji ze strony http://www.lf-pro.net/mbittner/Sym5_Webpage/symasym5_3.html , gdyż jest tu zbiór gebberów.

Ewentualnie nadzieja we Flodinsie.

Mogę wysłać do wyceny i wtedy będziemy myśleć.

Może jakaś mała poglądowa lista:

La'Mefenzo, 2szt.
benek161, 4szt.
csbiczek, 2szt lub 4 szt.
keisan, 2szt.
razem 10szt., czyli trochę za mało.

Jakby była wersja flodnisowa, to bym brał dwie ;)

Może jakaś mała poglądowa lista:

La'Mefenzo, 2szt.
benek161, 4szt.
keisan, 2szt.
LightSound 2szt.

Może małe sprostowanie- ja brałbym _tylko_ jeżeli byłaby wersja flodinsowa, ale nie wiem czy on się zgodzi. Jeżeli będzie zamówienie zwykłej płytki to proszę mnie wykreślić z listy :(

Jesli nikt sie nie odezwie co do pcb uniampa tez moge wiaść 2 szt. płytek,ale mozna by jeszcze pomyslec nad jakims pcb do ukladu zasilania np. na jednej plytce zeby byla odzielna sekcja do dwoch kanałów-2 mostki albo wersja diodowa,po dwa kondesatory na kanal,bepiecznik

mogę wam zorganizować te płytki

jak się uzbiera 30 to będzie płytka po 9zł czyli zestaw po 18zł

zapomniałem dodać, że podana cena dotyczy mojej wersji, i tylko taką będę zamawiał jeśli się zbierzecie więc jeśli ktoś chce "starą" to na własną rękę

La'Mefenzo, 2szt.
benek161, 4szt.
keisan, 2szt.
LightSound 2szt.
vicher 2szt.

Chyba nikogo nie pominołem.

razem jak na razie 14-16.

flodins napisał:
zapomniałem dodać, że podana cena dotyczy mojej wersji, i tylko taką będę zamawiał jeśli się zbierzecie więc jeśli ktoś chce "starą" to na własną rękę

Słyszałem że Pańska płytka jest lepiej zrobiona. Ale co z dokumentacją? Jest w necie? Żebym nie miał puźniej problemów ze zmontowaniem? :razz: Jeśli żeczywiście wyjdą po 9 zł biorę 4 sztuki :mrgreen:

Update:

La'Mefenzo, 3szt.
benek161, 4szt.
keisan, 2szt.
LightSound, 2szt.
vicher, 2szt.
kaman777, ? szt.

Powrót