Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
El_liero napisał:przez usunięcie R26 R31 R32 chcąc się uporać z brakiem symetrii, bo parametry walną w łeb i co...
tak, spadki napięć.zbyszek napisał:napięcia masz dokładnie te co sa podane na schemacie?
flodins napisał:masz oscyloskop? jak tak to pokaz jak to wygląda
irek napisał:Podaj napiecia na R17, R18 i jakie jest stale na wyjsciu (bez DC serva)?
irek napisał:UkladJa bym na poczatek wywalil R29, R32, T12 (zwora B-K) i sprawdzil wtedy jakie jest stale na wyjsciu i jakie jest napiecie na wyjsciu op77.
El_liero napisał:na wyjsciu 13V, OP 14V
El_liero napisał:Mogę na wejscie dodać potka balansującego między "+" a "-" zasilania do baz tranów?
irek napisał:Sory moj blad, wywal R31 a wstaw R32 i podaj napiecia.
zbyszek napisał:miałem okazje przesłuchac pre (z działajacym DCserwo ;jak działajacym opisałem Ci) podłaczonym do syma (dwie wersje na Toshiba i NJL)oraz końcówki z RE 6/82.moim zdaniem zdecydowanie lepsze brzmienie daja same końcówki bez tegoz pre aczkolwiek pre daje mozliwosc osiągniecia zakładanych mocy przez końcówki no i dzwiek dynamiczniejszy.