• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Szalejstwo...

Reakcji
0
Zobaczcie jak poleciały ceny głośników. Zaczął Polink ( ceny Seasa opadły ok. 30% ) a teraz Akkus zrobił to samo z całą ofertą!!!

Ceny są już bliskie poziomowi Audiocopmonents.

Cóż nam biednym pozostaje zrobić w tej sytuacji??:)

Dodam, że Madisound zza oceanu dzięki zmianom kursu dolara musi robić dokładnie odwrotnie.

Czyżby cuda się nam w kraju zaczęły??

mor den siur, no tak sie musialo stac bo import wlasny kwitnie ale nadal ceny sie nijak maja do holenderskich bo np Scan Speak 23W4557T00 alu TO W AKKUSIE 850 ZL netto a w ac to 200 eur plus to ze w ac jak zamaiwamy paczka jest 10 % rabatu

akkus->loudspeakershop.eu ceny podawane sa bez vatu od 11 lutego ktory sobie trzeba doliczyc wiec to takie podpuszczanie bo jest odwrotnie, sporo pozycji poszlo wgore w stosunku do cen podawanych wczesniej z vatem.

No faktycznie - zapomniałem o tej informacji.

Ale Polink miłą niespodziankę sprawił, bo na samych tweeterach ok. 100zł zaoszczedzę w najblizszym czasie:)

VwMarcin napisał:
akkus->loudspeakershop.eu ceny podawane sa bez vatu od 11 lutego ktory sobie trzeba doliczyc wiec to takie podpuszczanie bo jest odwrotnie, sporo pozycji poszlo wgore w stosunku do cen podawanych wczesniej z vatem.
Mnie takie kręcenie wręcz zniechęca, to tak ja z obniżaniem cen na allegro, a równocześnie podnoszenie kosztów wysyłki do nierealnych poziomów, zdecydowanie wole kupić-czasami może nawet nieco drożej, ale od kogoś kto nie kombinuje...

Majorka5, załóż własny temat...
Może zamiast dacydować w jakie głośniki chcesz wejśc wpierw napisz dokładnie swoje preferencje bo to że te głośniki akurat potaniały to dla mnie żaden argument.
Tylko w swoim temacie!

generalnie cala elektronika zaczela taniec - sluchawki rowniez mocno potanialy ostatnimi czasy - przykladowo takie koss porta pro mozna dostac juz za 120zl, a rok temu kosztowaly cos kolo 200zl...

co do allegro i wysokich kosztow wysylki to na szczescie allegro wprowadzilo mozliwosc sortowania wg ceny wraz z dostawa... :)

Nie na temat...
generalnie cala elektronika zaczela taniec - sluchawki rowniez mocno potanialy ostatnimi czasy - przykladowo takie koss porta pro mozna dostac juz za 120zl, a rok temu kosztowaly cos kolo 200zl...
widziałęm je dokładnie półtora roku temu za 128zł w "Audio Hi Fi"...

VwMarcin napisał:
Od wczoraj ceny znow podawane sa z vatem po "sugestiach klientow".

adambb napisał:
takero hahaha rozwaliłeś mnie tą aukcją z kolumnami HI END :mrgreen: opis pierwsza klasa jak będe sprzedawał jakiś shit zgłoszę się do Ciebie po opis
przez dłuższy czas dorabiałem w ten sposób ;]
EOT

Powrót