Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeszcze kilka tygodni temu jak u nich byłem na stronie to nie mieli Tang Banda
jakie głośniczki cię interesują? Ja się zastanwiam nad W3-316B lub W3-315 do aplikacji w samochodzie. ktoś może słuchał ? | ![]() |
tyle że ja bym chciał użyc tego tb na góre w 2way, poczytałem trochę o takiej aplikacji na diyma i ludzie dość często to stosują. podobno w3-1364sa się do tego świetnie nadaje albo jeszcze lepiej W3-1878 ale jest trochę drogi ;-) | ![]() |
w3-315 raczej srednio nadaje sie na srednie i gore. Zobacz jak wyglada wykres tego glosnika. Wznasi sie mocno na wysokoch. Trzeba by go wyprostowac ale nie wiem czy by dobrze brzmial na calym pasmie. U mnie robi za sredniego. W3-1364 jest swietnym glosnikiem. Sluchalem go jako szerokopasmowki i rewelacyjnie sie sprawdzil w tej roli. Bardzo go polecam. U mnie na pewno tez zagosci w takiej postaci ale nie wszysktko naraz. | ![]() |