• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

SZUKAM książki emailowej

Reakcji
0
szukam czegoś takiego jak książki emailowej ale z adresami instytucji państwowych typu Urząd miasta i gminy,urzędy wojewódzkie, starostwo itp. Może to być w postaci strony internetowej lub papierowej. Chodzi mi o adresy z całej polski wszystkich urzędów (adres dyrektora, sekretarki, księgowej itp.).
Potrzebne mi to jest bo chcę się przylizać wykłądowcy co zaowocuje w przyszłości.
Jeśli ktoś by posiadał jakieś nawet szczątkowe (czyli np z województwa) informacje to proszę bardzo o zamieszczanie ich.
Kto będzie chciał napisać coś nie na temat to niech przynajmniej poda z jego miejscowości kilka adresów. czyli np: UMiG Warszawa - adres burmistrza, zastępcy burmistrza, księgowej, wydziału ds ludności, wydziału ds. paszportów itp. itd.

pozdrawiam

Podaj emaila to ci wysle,a le szczeze mowiac to jestes leniwy sambys to znalazl na google wystarczy wpisac "spis urzedow miast i powiato" i bys znalazl ale ci wysle jak chcesz.

Powrót