• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Szukam - projekt 5 Way na głośnikach Tonsil z gazety.

Reakcji
0
Witam, od lat przeglądam to forum, niestety nie piszę bo nie mam wiedzy, ale lubię zagadnienia audio :) kiedyś na tym forum natrafiłem na skan z jakiejś starej gazety z projektem kolumn 5 drożnych na głośnikach Tonsila. Czy ktoś wie co to była za gazeta i jaki numer lub rocznik. Lub posiada te skany ? Na pewno nie jest to ten temat: https://diyaudio.pl/showthread.php/24269-Reanimacja-5-way-na-Tonsilach

Ja wrzucałem skany że starej gazety kolumn 5 droznych Tonsila. Jak coś to mogę wrzucić ponownie.

@ YasiekCorp - Kolego pouczasz mnie, a w moim poście dałem link do tego tematu, który ty wskazujesz i napisałem, że to nie ten projekt.
@ Patefil - to nie to, projekt o którym mówię z zewnątrz wyglądał na 3 drożny, ale wewnątrz miał jeszcze 2 głośniki.

Ostatnia edycja:
@ YasiekCorp - Kolego pouczasz mnie, a w moim poście dałem link do tego tematu, który ty wskazujesz i napisałem, że to nie ten projekt.
@ Patefil - to nie to, projekt o którym mówię z zewnątrz wyglądał na 3 drożny, ale wewnątrz miał jeszcze 2 głośniki.

Może chodzi Ci o Tonsil Bolero 300 ?

Powrót