• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

szukam sklepu z MDF

• Autor wątku Autor wątku piok
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
zna ktos moze jakis tani i solidny sklep internetowy co by mozna bylo u nich kupic przyciety pod wymiar mdf... najlepiej zeby mieli jeszcze w ofercie fornir

albo moze ktos wie gdzie w okolicach zielonej gory mozna kupic ??

jest w zielonej castorama ale maja tylko zwykla wiorowke..... forniru tez nie maja zamiast forniru mieli by okleine samoprzylepna... ale takich kompromisow wolalbym unikac

stronka polecana przez wiele osob ale maja jeden haczyk - musisz kupic cala plyte.
a w dodatku z przesylka wychodzi drozej niz na miejscu :P

a fornir kup u zagloby (o ile cos odpisza)

allegro.pl :mrgreen:

na powaznie to kto w internecie bedzie zamawiał plyty????
Przeciez koszt przesylki bedzie tak duzy ze za te pieniadze bedzie mozna kupic dwa razy wiecej desek u stolaza lub castoramie :)

bez sensu bo wysyłka kupe kasy kosztuje.
już lepiej w benzyne zainwestować i pojechać do jednego z ww marketów budowlanych.

W Krakowie w zadnym z marketow budowlanych nie dostanie sie wiecej niz 12 mm hdf;] jak spytalem o mdf to np w OBI to w ogole nie wiedzieli o co ja pytam :P Mowili, ze maja tylko hdf i nigdy mdfu nie mieli... ze w zamian moge kupic osb 22mm =D

a szukales jakiegos kladu budowlanego??
ja kupowalem kiedys plyte wiorowa w nomi a teraz ich unikam bo krzywo tna :razz:

Tak bylem w skladzie budowlanym jednym, to jak mi zaproponowali 230 zl w detalu za plyte 2.07m x 2.62m to sie wycofalem od razu. Znalazlem plyty dopiero przypadkowo w zakladzie produkujacym drzwi... Tam elegancko docieli mi skrzynke i sprzedali mdf grubosci 19 mm. W sumie skrzynka 55 litrowa wyszla jakies 30 zl z docinka ;] Takze cena conajmniej niezla ;>

offtop:
widziałem na którymś forum czyjeś zdjęcie na którym był MDF ponacinany co umożliwia nadanie dowolnego kształtu... wiece może gdzie było to zdjęcie? potrzebne mi jest - bardzo!
i czy może wiecie gdzie można kupić taki gotowy MDF? czy samemu trzeba działac?

mIKI takie jakies male monitorki jednodrozne wiszace na scianie to byly ??.... mam ja przed oczami ale nie pamietam gdzie ja widzialem

chico napisał:
W Krakowie w zadnym z marketow budowlanych nie dostanie sie wiecej niz 12 mm hdf;] jak spytalem o mdf to np w OBI to w ogole nie wiedzieli o co ja pytam :P Mowili, ze maja tylko hdf i nigdy mdfu nie mieli... ze w zamian moge kupic osb 22mm =D
zamiast do Krakowa trzeba było jechać do OBI do Katowic - mają MDF 8mm 12mm 16mm i 19mm - tną na idealny wymiar. A wracać mógłbyś przez Piekary Śląskie gdzie jest genialny bukowy fornir szerokości nawet 46cm - równiutki - za metr kwadrat 5 złotych...mają jeszcze jesion i olchę...

udalo mi sie dostac mdf 22 ale laminowana 44zl mkw .... jakies porady co do klejenia ?? mam zamiar kleic na vikol i wkrety gips-metal... czy vikol zlapie sliska nawierzchnie laminatu ?

Powrót