• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Szukam stolarza z Warszawy lub kogos kto moglby wykonac...

Reakcji
0
No wlasnie, wykonac dla mnie z płyty wiórowej czystej nie laminowanej (nie mojej) 16/18mm grubości, kawałki około 15x25cm w ilości około 12 (dokładne wielkości i ilośc bym podał potem) oczywiście ciecie maszyną, nie ręczne + do tego kilka frezów około 12,5cm / 8cm / 5cm gdyż biore się za robienie kolumn...a nie mam drewna (cała reszta jest)

Najlepiej ktoś w miare tani z okolic bemowa lub jakieś namiary i orjentacyjna cena

na googlach szukałem i nic nie znalazłem ciekawego i nie rozumiem tego ostatniego co napisałeś?

jak sie dogadasz z typami z obi to mozesz przyjsc ze swoimi dechami po godzinach ich pracy i ci koles powycina jakie bedziesz chciał a dasz mu za to 4 browarki :) mi tak powiedzial jak sie pytalem czy by dało rade :D wiec chyba sie opłaca zrobic ładne oczka do pracowników :)

[ Dodano: 2006-03-13, 15:31 ]
niewiem jak w innych obi ale na ursynowie sa spoko typy :)

hellrider, ja ;]
Kupiłem sobie pile tarczową Skill-a i sobie tne wg potrzeb ;]
Wiórówkę i mdf mam ze starych mebli - 19mm i blatów - 30mm ;]
Spora oszczędność...

ŚMIECH NA SALI !!

Byłem właśnie w Castoramie...Wawa-Włochy...po 1 nie maja płyt wiórowych 18mm tylko same 16mm a do tego przycięcie 12 deseczek ~30x20cm na piątek w cenie 40zł + materiał, robocizna itd. razem około 70zł....................wyśmiałem kolesia i poszedłem (dodatkowo były płyty 185x250cm za 62zł więc cena ok, zapytałem czy moglby mi 1/3 tego przyciac i sprzedac to sobie w domu deseczki sam zrobie....jego odpowieź: na piątek), OBI - sam materiał za 40zł...

MIESZKAM W WARSZAWIE I NIE MOGE ZNALEŹĆ NORMALNEJ NIE LAMINOWANEJ PŁYTY WIÓROWEJ 18MM (ostatecznie 16mm) GDZIE KTOS NA MIEJSCU BY JA PRZYCIAŁ...na 12 małych kawałków...PARANOJA, gówno a nie zaczne robić kolumny bo nie mam drewna....ja pierdziele...

nie wiem czy tam tną dla klinetow indywidualnych ale są deski i stolarz na stalowej 65 ( Praga Warszawa jesli sie nie myle )

pvl napisał:
nie wiem czy tam tną dla klinetow indywidualnych ale są deski i stolarz na stalowej 65 ( Praga Warszawa jesli sie nie myle )

Niestety nie mam juz wachy w samochodzie i pieniedzy na nią lub na bilety na jezdzenie do nie sprawdzonych miejsc gdzie mi powiedzą że dla indywidualnych nie działają lub że na za tydzień...:(

Morał taki: kupuje gotowe głośniki w sklepie, pierd*** ta warszawe...

Doszedlem do ostatecznosci, dzwonilem do brata mieszkajacego 100km odemnie zeby mi to zrobil, jutro jade pociagiem do niego po deseczki...eeech...

Powrót