• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

szukam utworku w bdb jakości 'kiedy byłem małym chłopcem..&q

• Autor wątku Autor wątku magik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
w związku z tym, że na necie znalazłem albo marnej jakości albo w ogóle sciemę to proszę jeśli ktoś z was ma utworek "kiedy byłem małym chłopcem.." (nie znam tytułu) to bardzo proszę o pomoc i wysłanie mi go na maila: starosta_am@o2.pl

oprócz tego szukam utworów eksponujących scenę muzyczną, szczególnie pod względem gitary basowej oraz perkusji. poszukuję utworów do testowania sprzętu, typu dire straits z dobrym kickiem :) jeśli ma ktoś coś wyjątkowego.. to bardzo proszę na mail. :)

za wszystkie będe wdzięczny.
no i dam punkty "pomógł" oraz "witaj" pozdr,

z wave można przerobić do ogg q8 do q10 i róznicy nie zauważysz, albo lepiej nawet do FLAC albo APe tu już jest 2 razy mniejsza pojemność przy bezstratnym kodeku

prosze o przesyłkę.. :)
w jak najmniejszej formie.. i prosze o info jak to zrobić na wave jeśli jakiś tajemniczym sposobem zmniejszone będzie..

magik podaj mi maila to ci wysle bitrate = 128kbps
sam siebie zaczne cytować.. ;)

""w związku z tym, że na necie znalazłem albo marnej jakości albo w ogóle sciemę to proszę jeśli ktoś z was ma utworek "kiedy byłem małym chłopcem.." (nie znam tytułu) to bardzo proszę o pomoc i wysłanie mi go na maila: starosta_am@o2.pl

oprócz tego szukam utworów eksponujących scenę muzyczną, szczególnie pod względem gitary basowej oraz perkusji. poszukuję utworów do testowania sprzętu, typu dire straits z dobrym kickiem :) jeśli ma ktoś coś wyjątkowego.. to bardzo ""

Powrót