Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
panowiem prosze o rade chce kupic STX GDWK 9/150/8 czy jest to warte wywalenia kasy
jak znacie cos lepszego w tych pieniadzach to prosze o propozycje
PS.acha cena tego glosniczka to 13zl
Nie kupuj... Mam go w swoich kolumienkach i nie chce go... Bede wymienial raczej.
Dziwnie gra - wiem charakterystyke ma calkiem calkiem ale odradzam.
Ja w kazdym razie w ciagu najblizszych parunastu dni zamienie go czyms innym a stx wroci do szafy
Widze umberto że nikt nie chce Twojej zabawki Ludzie z allegro się nie znają hehe. Mam 100 zł to jak chcesz to wezmę go od Ciebie za mojego papierka <lol> ;]
Na allegro jak poczekasz predzej czy pozniej pojawi sie gdwk 9/80. Ja tkaie dwa za 30 pln kupilem. Dozucisz dwa pln i calkiem fajny wysokotonowy mozna miec
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.