• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

TECHNICS SU-V450

Reakcji
0
Dostałem niedawno wzmacniacz TECHNICS SU-V450 i chciałbym sobie zrobić jak najtańszym kosztem jakieś dwie kolumny do tego sprzętu prosze o wskazówki co potrzebuje kupić jakies ceny itp. to będa moje pierwsze głośniki własnej produkcji Moze adresy sklepów jestem warszawy.....

1) jaki budżet?
2) w jak dużym pomieszczeniu mają grać?
3) czego słuchasz?
4) czego oczekujesz?

TECHNICS SU-V450

budżet max 350 zł to pierwsze moje kolumny chce zobaczy jak to wyjdzie .. mieszkanie około 20 m2 muzyka to techno r'n'b itp.

[ Dodano: 2006-02-28, 11:20 ]
a oczekiwania chciałbym zeby moja konstrukcja mnie zadowoliła

oki wielkie dzięki tylko osobiście nic mi te schemaciki nie mówia bardziej bym prosił bo widziałem na stronie www.stx.pl zwrotnice głośniki itp. i mam prosbe czy ktos z tej stronki moze mi cos skompletować chodzi mi o głośniki niskotonowe, sredniotonowe i wysokotonowe oraz zwrotnice... Chodzi o to ze chce sam zrobić tylko obudowe a robie zwrotnicy to wyższa szkoła jazdy jak dla mnie... czekam na szybką odpowiedź wiecej informacji trzeba przesyłać mlody501@wp.pl

Daruj sobie kolumny trzydrozne. Najlepiej wejdz w dzial "WLASNE konstrukcje elektroakustyczne" i skopiuj kogos kolumny. Uzyj takze okcji "szukaj", takich tematow bylo juz setki.

Powrót