• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Technics su vx700

Cena 300zl stan sprawny kilka rys na obudowie kolumny w trakcie budowy na stx w18.200.8 i t10.200.8 alx początkowo monitory później 3drozne na stx

Calkiem przyzwoity wzmak. Moze nie porywa finezja dzwieku, ale napedzi bez problemu nawet duze podlogowki.

Już odebrałem gra pięknie na starych altusach moc ma żadnych trzasków ani szmerów nie wydaje w gratisie dostałem sonego f420 co myślicie o tym wzmacniaczu co prawda potencjometr do wymiany ale za darmo bo chciał to wyrzucić nawet na czesci się przyda

- - - - - aktualizacja - - - - -

Pogromca co do dźwięku nie wiem podzielone zdanie na pewno gra lepiej jak moja stara Yamaha (stara 10 letnia)

Ostatnia edycja:
Jak gra pięknie na Altusach to musi być mega wzmacniacz:biggrin:
Sony F420 fajny wzmacniacz, dość solidnie zrobiony.
Jaki potek do wymiany. Napisz na PW to może coś znajdę. Mam kilka sonych na części.

Powrót