• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

TPsa to rozumiem :P

Nie ma co sie smiac z TP.Pod koniec listopada zaczynam tam praktyki i wcale bym sie nie obrazil gdybym mial do pomocy taką miłą panią.Pozdro

Miko - to szykują ci sie wakacje:] ja w 5 klasie technikum łaczności miałem co piątek praktyki w tepsie . Chodziliśmy na nie średno regularnie do listopada a potem wcale, mieliśmy piątki wolne aż do czerwca:] , najlepsze było jak nasz nauczyciel pojechał se na kontrole do jednego oddziału tpsa, chyba w kwietniu i dostał odpowiedź "a tutaj chodzą wogule jacyś praktykanci?.." ale to był bardzo wporządku gość i nic nie powiedział dyrekcji i wszyscy mamy 5 z praktyk.

dorzucam siedo kochanych Haseł TPSA

Telekompromitacja Polska S.A

a pozatym ta Pani mi wygląda na jakąś z błękitnej linii :D

Mig_16, Fax od telefonu?? Człowieku przecież on pracuje w środowisku Windows, on zna się na komputerze!!!

Powrót