• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Troche inne DIY

• Autor wątku Autor wątku tomck
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
stojaki pod glosniki osobiscie mi sie podobaja :wink:

super telewizorek :razz:

naprawde ladne - podoba mi sie :wink:
hmm... teraz sie zastanawiam czy kupic stolik pod TV czy samemu cos zrobic...

czy w stoliku beda jakies polki??
stylowy telewizorek :razz:

A mnie ten telewizor wbił w fotel...co to za cudo?Osiemnastke juz miał czy raczej po słuzbie w armii?

P.S.Już myślałem że się gdzieś w sieci zgubiłeś,ale dobrze że jesteś.Pozdro dla Kielc i okolic!

umberto, nie nie zgubilem sie to zabytek cos co sie zwie "otaka"
ubi pozdreo dla ciebie i calej rodzinki

Też miałem taką Unitrę. To był mój pierwszy wzmacniacz ale z czasem stał się za słaby.
Co do stolika to całkiem, całkiem. Ja bym dał szklane półki :D pozdro

tomck, a czy przypadkiem plexa nie bedize zbyt elastyczna?? gruba plexa chyba bedzie w podobnej cenie jak szklo... no chyba ze masz dostep do plexi lub dzieci w domu

nie dzieci nie mam a plexe moge tanio zalatwic sobie wiec powinno byc oki ale co do plexy to jeszcze ic pewnego

a przypadkiem zgadłeś.. ale niestety lekko uszkodzony ( tzn, żółcieje obraz) i czasem ma problemy z włączeniem się, elektromagnes załącza ale nic się nie włącza...

To dobre TVki były mam taki odkąd pamietam i sie nigdy nie spsuł (18lat) a sam mam 21 :wink:
Dobra koncze bo oftopa robie

tomck Moze lepszy akryl 8mm ?? nie do złamania i sie mniej rysuje niż plexiglas

NikoN, w sumie to nie zly pomysl ale plexe moge miec za free a za akryl trzeba bedzie bulic:( ale na 90% chyba jednak bedzie plyta bo z plexa za duzo roboty

tomck zależy od tego jaką gróba możesz mieć ta plexi - jak by taką 10-15 mm to mozna fajny patent zrobic - skladasz dwie plyty razem skrecasz na rogach a kant okleić taka lamówka do płyt w kolorze tego drewna. jak bede miał chwilwe to rysunek pogladowy zrobie

Coś w tym guście -
plyta.jpg

oki to teraz powiedz mi jaka jest róznica jesli zamias plexy dam plyte bo chyba z plyta by lepiej wygladalo

Powrót