HAHA ale parodia

Irek po raz pierwszy chyba głupoty piszesz, Techno to niejest beznadziejne generowanie dźwieków, w wielu utworach pojawiają się dżwieki normalnych instrumentów , i co na piazaku mam fortapianu słuchac i estradowej 12stce

NIE , pozatym każdy twórca takiego utworku nagrywa go w konkretnej postaci i zeby ODTWORZYĆ jak najdokładniej to potrzeba jak najlepszej jakości sprzetu .... powiem tak ze brednie wypisujecie i mnie to wqr.. już jak ktoś ciągle stwierdza ze Techno to syf który moze lecieć na szajs kolumnach, moze i syf ale napewno wymaga tak samo dobrej jakości sprzetu jak inna muzyka, ja chce słyszeć wszystkie te NIENATURALNE I GENEROWANE dźwieki ale tak jak zostały NAGRANE przy produkcji a nie jak ZOSTAŁY ZMIENIONE przez ta 12stke estradowa i piezaka !!
niemniej masz racje że 12stke i piezaka kupi dużo ludzi technomaniaków ale raczej debili słuchającyh techno , oczywiste że chcą mieć głosno bo dopiero wtedy ta muzyka pokazuje na co ja stac, niechodzi tu o walenie basu .. zresztą o tym już pisałem chyba w innym poście wiec niehc sobie ktoś znajdzie i poczyta .. dla prawdziwych fanów tej muzy wraz z głosnością rosnie hmm jakby to nazwac radosc z jej słuchania wtedy sie muze lepiej czuje ja akurat lubie głośno słuchac bo czuje sie jak na dyskotece na które lubie chodzic a JAKOŚC zaczałem cenić bardziej niż głosnośc dawno temu wiec bez wyprzedzjących komentarzy panowie
i sory za łacine ale w tym przypadku Irka wypowiedź kompletnie nienadaje sie do druku jesli chodzi o tresc

<- taka opinia z WYŁĄCZNIE MOJEJ STRONY
pozdro dla technofanów i antytechno fanów no i dla IRKA specjalnie pozdro