Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
calisto napisał:wzmacniacz dziala, bo inna kolumna gra ok. pozycze inną zwrotnicę i ją sprawdzę
calisto napisał:Od początku piszę, że chodzi mi o głośnik
raffal81 napisal: "A jak by wykrecic ten niskotonowy i zamienic z drugim niskotonowym mieli bysmy wtedy pewnosc ze to nie jest wina zwrotnicy czy tez jakiejs nieszczelnosci obudowy"
bosze,czy wy myslicie ze "glosnik" to jakas zaawansowana technologia?
wykręciłem- obudowa szczelna bo trzeszczy nadal(odróżnił bym świst od trzeszczenia... chlopie )marian napisał:No ludzie,dajesz go na warsztat i tyle. wykrecasz go z obudowy (nie odlaczajac kabli),wlaczasz kolumne-jesli nie trzeszczy to wiadomo ze to obudowa. jesli trzeszczy to wylaczasz sprzeta i ruszasz membrana-jesli trzeszczy to wiadomo ze cewka ociera,a jesli nie trzeszczy to odlaczasz go i podlaczasz sam glosnik pod wzmaka-jesli nie trzeszczy to musi to byc zwrota,moze kable sie poluzowaly i jest przepiecie. uff,no ja pierdziele,rusz glowa chlopie.
a jak mam ci bardziej sprecyzować głośnik kolego? Nie nazywaj mnie swoim kolegą bo nim nie będę nawet jak byś bardzo tego chciał :razz:marian napisał:kolego jakbys sprecyzowal swoje pytanie to nie bylo by tych wszystkich "dziwnych" pytan do ciebie
rozkaz....marian napisał:rusz glowa chlopie