• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Trzymajcie za mnie kciuki...

a to co innego ;) teraz rozumiem

na cześc nowej pary HIP HIP huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! :)

i dedykacja odemnie utworku pod tytułem Heartbreaker - Dionne Warwick , kto lubi utworki starsze do poprzytulania się z dziewczyną ... albo chłopakiem to niech ściągnie bo warto , ręcze głową, a taka głupia niejest :P

Re: Trzymajcie za mnie kciuki...

Stempel napisał:
Ide na zaręczyny. Chyba jestem zestresowany.

haha moj brat dzisiaj tez poszedł z rodzicami, kwiatami i pierscionkiem do jej rodziców .

powodzenia (ja juz mam po wszystkim-stoi teraz nade mna i sie pastwi)

To poleć coś jeszcze do podusi.

[ Dodano: 2004-12-27, 01:03 ]
LOVERBOY-Heaven in your eyes.
DIONNE WARWICK-All the love in the world.
CHAMPAIGN-How `bout us.
BILLY PAUL-Me and mrs. Jones.
AIR SUPPLY-All out of love.
PEABO BRYSON & ROBERTA FLACK-Tonight i celebrate my love.
THE THREE DEGREES-What i did for love.
EARTH & WIND AND FIRE-After the love has gone.
ELAINE PAIGE & BARBARA DICKSON-I know him so well.

Stare ale jare jak ktoś lubi.

niema sprawy, pdoaje utworki które sa u m,nie na szczycie ;)

oczywiście te które akurat znajde po tytułach bo troche tego mam :P

Dionne Warwick- Heartbreaker
Laura Pausini - Not Goodbye --- MIODZIO
R. Kelly - I Believe I Can Fly
SANDRA - Foreve --- COŚ PIEKNEGO
kancelaria- Chce tu zostac --- Superancki utwór kumpela mi go podała i jest wspaniały
Symptuastic- Kołysanka-- chyba każdy zna to bo Hit
Celine Dion - Because You Loved Me
Toni Braxton - Unbreak My Heart --- płakałem przy tym teledysku :P
Bajm - Nie odnajdzie nas ta sama chwila
Mariah Carey - I Can't Live Without You
Mariah Carey--I Still Believe

cdn za chwile

[ Dodano: 2004-12-27, 01:12 ]
stempel ja jestem młodszego pokolenia i znam mało starszej muzy ale ściagne to co zapodałeś bo lubie bardzi takie utwory :)

[ Dodano: 2004-12-27, 01:13 ]
hmm moze zapodam coś jak bedzie taka potrzeba ale dodam ze the best utwór który mi sie podoba z hm nowszych to jest dośc stary utwór ...

.... Micheal Jackson - You Are Not Alone ....... THE BEST :)

panowie jesli brkuje tu jakiegos kawalka to napewno tego
Chris DeBurgh - "Lady in red "
kobiety przy ty kawalku zrobia wszystko

właśnie to słucham ale jakoś w śpiewaniu nietrzyam sie rytmu dlatego mi troche do gustu nie przypada, Heartbreaker wygrywa :0 ale to i tak jest dobre ;)

Fakt pisalem na poprzednim forum, ze z leksza sie boje :).
W sumie nie jest tak zle. Mam strasznie ograniczony dostep do grnaia przez neta (moja zonka uwaza ze to dla dziecie, a ja jestem duzym 196 cm dzieckiem :) ). Ale wspiera moja zabawe z aukustyka i kasiorka na moje hobby jest. Jak to ujela "jest to lepsze od calodziennego przesiadywania przed komputerem". A i jeszcze jedno musze sprzatac, prac itd itp. Ale ma to swoje plusy w łózku zawsze cieplo :).

no tak bywa niektorzy sie zareczaja wszystko maja jak w instrukcji niektorzy nawet nie zdaza sie zareczyc, znajomkowi niedawno pojawil sie brzuch potem bejbi wyszlo szbka akcja w urzedzie stanu i nawet nie wiedza co to znaczy zareczyny :/

Budzik napisał:
właśnie to słucham ale jakoś w śpiewaniu nietrzyam sie rytmu dlatego mi troche do gustu nie przypada

widać Budzik, że wychowałeś się na niemieckim tekno ;)
tempo rubato i taie tam sprawy są Ci obce :D

nie sa obce, bo gustuje w róznych typach rytmu nietylko w jednostajnym tepie ;) wiec w góry nic niezakładaj, a wychowałem sie na disco polo prawde mówiac, i do dzisiaj tego słcham, po pifku można sie posmiać :D i wogóle jazda niezła jak sie odpali na fula :D

Powrót