• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Twister TW 500 i GDN-30-300-4-AP

Reakcji
0
Witam,

Jestem nowy na forum, posiadam wzmacniacz samochodowy Twister TW 500 i chcę dokupić głośnik GDN-30-300-4-AP.

Moje pytanie: czy ten wzmacniacz uciągnie ten głośnik??

a drugie pytanie to jak go podłączyć?? Na 250W czy zmostkować i podłączyć na 500??

Naprawdę się nie bardzo na tym znam i potrzebuję pomocy, a o tym głośniku to się naczytałem wielu pozytywnych opinii.

pozdrawia nowy

Dzięki za linka, choć nie wyjaśnia to całkiem mojego pytania.

Tam jest napisane o monacorze, ale ja mam twistera, ten problem12 miał głośnik i chciał wzmacniacz a ja mam odwrotny problem.

Pomóżcie PLEEEEAASSEEEEE!!

Jeśli już zadajesz tego typu pytanie to daj linka do czegoś co sprawia problem - w tym wypadku jest to wzmak którego nie każdy musi znać, ew orientować się w jego parametrach - jak np ja ...

to gratuluje zakupu... stal sie pan posiadaczem wspanialego wzmacniacza twidter... a teraz powaznie... jest stabilny pewnie od 4 ohm.. w mostku mamy 8 wiec lipton...a te 500w hmm. jaki tam sa bezpieczniki?? jak po jakies 40 A to uwierze a ponadto podales link do twistera 500... zalatuje mi KFC

Sam posiadam taki wzmak mam go 4 lata i do tej pory ladnie pracuje ,na poczatku mialem kenwooda kfc 150 rms i niezle z nim wspolpracowal teraz mam peiyinga 300 f4 (250 rms)i dalej na nim szaleje choc mogl bym jeszcze wycisnac z peiyinga wiecej .Bezpiecznik w nim posiadam 20 A .

Powrót