Witam mam pytanie!!! czy umiescowienie wylotu B\R ma jakies znaczenie na odsłuch dzwieku i czy powiecmy jesli skrzynia ma jeden wylot o sredicy 100mm!!!czy moge zamiast tego jednego zastosowac 2 o srednicy 50mm???bedzie różnica w odsłuchu???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w samochodzie nie tak bardzoemil007 napisał:czy umiescowienie wylotu B\R ma jakies znaczenie na odsłuch dzwieku
powieDZmy sie piszeemil007 napisał:powiecmy
nie, nie mozesz. bo tutaj nie liczy sie srednica a powierzchnia portuemil007 napisał:jesli skrzynia ma jeden wylot o sredicy 100mm!!!czy moge zamiast tego jednego zastosowac 2 o srednicy 50mm???
nieemil007 napisał:bedzie różnica w odsłuchu???
Zainstaluj sobie firefoksa lub najnowszą operę(i ściągnij polki słownik), w obie te przeglądarki jest wbudowany słownikemil007 napisał::wink: nigdy nie bylem dobry z ortografi :grin:
też nie!!! nigdy nie chciało mi sie uczyć a trzeba było :grin:A na matematyce w szkole uważałeś?
rozumiem że ktoś może różniczek nie kumać , ale do jasnej cholery pola figur płaskich ?!emil007 napisał:też nie!!! nigdy nie chciało mi sie uczyć a trzeba było :grin:
tak, ma znaczenie , jeśli mowa o np subie to będzie to miało znaczenie czy wylot jest z przodu, czy pod spodem , czy od strony ściany.emil007 napisał:czy umiescowienie wylotu B\R ma jakies znaczenie na odsłuch dzwieku
to które jest najlepsze? Napisałeś, że ma znaczenie , ale nie podałeś żadnego argumentu. Ostatnio oglądałem kilka firmowych subwooferów (domowych) i kilka miało pod spodem głośnik albo BR czy to nie podbije "huczenia"? Wysokość nóżek przeważnie 3-4cm.takero napisał:tak, ma znaczenie , jeśli mowa o np subie to będzie to miało znaczenie czy wylot jest z przodu, czy pod spodem , czy od strony ściany.
takero napisał:tak, ma znaczenie , jeśli mowa o np subie to będzie to miało znaczenie czy wylot jest z przodu, czy pod spodem , czy od strony ściany