• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

UniAmp a Yamaha RX-V350

Reakcji
0
Witam jestem w trakcie robienia kolumn, pisałem o tym juz kiedyś, mam Amplituner yamaha rx-v350 i chciałbym go wesprzeć na froncie UniAmpem czy to dobry pomysł czy może jest coś lepszego do 500zł, jestem w stanie pójść na używane końcówki mocy;) a kolumny to nowy jeszcze nie znany projekt akustyka;)

Uniamp vs symasym
uniamp vs yamaha
uniamp vs GC
uniamp vs diora
uniamp vs n- mosfet
symasym vs GC
GC vs diora
diora vs unitra
legia vs wisła

Ludzie sa odpowiednie tematy do takich pytań. Jak tak dalej bedzie to bedzie milion pytan o kazdy wzmacniacz.

UWAGI MODERATORA
Zibi, ale Ty ostatnio offtopicujesz, uspokój się ;)

chce podłaczyc amplituner yamaha RX-V350 z UniAmpem np.. zeby zasilał tylko 2 kanały stereo a reszta zajaby sie amplituner ..czy da sie tak??

dj_zibi napisał:
Uniamp vs symasym
uniamp vs yamaha
uniamp vs GC
uniamp vs diora
uniamp vs n- mosfet
symasym vs GC
GC vs diora
diora vs unitra
legia vs wisła

Ludzie sa odpowiednie tematy do takich pytań. Jak tak dalej bedzie to bedzie milion pytan o kazdy wzmacniacz.
To samo chcialem napisac:P mialem czas tez ze myslalem zadawalem pytania co ktory ale w koncu dalem sobie siana i zaczalem sprawdzac... majac zrobiony sobie preamp, majac trafko to szybko i tanio mozna porownac sobie koncowki mocy syma uni itd.. i dlaczego tak nie zrobic ? koncowki jedne drugie trzecie sa na tyle dobre ze nie ma problemu ze sprzedaza ich po kosztach.. i dochodzi jeszcze sprawa gustu, jednym bardziej pasuje Uni drugi Sym, wiec tym bardziej proponowalbym zrobic wzmaka sobie bo w stosunku jakosci do ceny mamy duz wiecej niz kupujac firmowy wzmak i to wszyscy wiemy :wink:

Powrót