Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to jak chcesz coś przerabiac skoro nie wiesz co to jest amplituner a co tuner(radio jak nazwałeś)?skiba32d napisał:Witam mam takie pytanie mam zamiar kupic jakis stary amplitiuner lub radio unitry czy da sie to przerobic jakos na wzmacniacz ?
zbyszek napisał:skiba32d napisał/a
Witam mam takie pytanie mam zamiar kupic jakis stary amplitiuner lub radio unitry czy da sie to przerobic jakos na wzmacniacz ?
to jak chcesz coś przerabiac skoro nie wiesz co to jest amplituner a co tuner(radio jak nazwałeś)?
Co w tym złego? Układ wygląda sensownie. Do tego tylko jakiś TDA do subwoofera, do tego nie trzeba już regulacji barwy tonu. Ale zostaje problem obudowy, nie wiemy czy kolega skiba32d woli coś kupić czy poskładać.csbiczek napisał:Ten pierwszy wzmak jest z korktą barwy- daruj go sobie...
to że pogarsza jakość wzmacniacza a w większości przypadkach się go nie używa...Co w tym złego?
wystarczy zamiast potków wstawić odpowiednie rezystory, żeby regulacja była na "default". A może kolega lubi podbicia - kto zabronił ich używać?ptolek napisał:csbiczek napisał/a
Ten pierwszy wzmak jest z korktą barwy- daruj go sobie...
Co w tym złego?