Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
aryan a czemu uwazasz ze źle? Przeciez tak jakjest teraz jest lepiej ze jest wszystko oddzielnie. Chociaz z tym aktywnym subem to moze nie dokonca, sam subwoofer by wystarczyl a nie podzial na aktywny i pasywny...
To nielepiej dodać diy i car audio do tego forum ?? Bo tak to jedni będą pisac tutaj inni tam będzie trzeba łaźić po tych stronach. A wystarczyło by przenieśc 2 kategorie do menu tego forum, ale jak się domyślam do tego forum nie masz dostępu :/
Jedna uwaga:
Skopiujcie bazę userów na diy.goldesel.pl bo nie każdemu chce się 15 razy rejestrować. Wystarczy przenieść zawartość jednej tabeli albo wykonywać zapytanie do bazy diyaudio.pl, a skoro jest to podforum diyaudio.pl to powinna istnieć wspólna baza userów.
Miałem kiedyś propozycję, żeby ożywić dział konstrukcji, ale zdjęcia muszą być na innym serwerze (mam takowy). Rolą osoby która chciała by się tym zajmować, było by wklejanie tekstu i linków do zdjęć w postaci [img tu link img] (chodzi o to, żeby nie wykorzystywać transferu tego konta, zdjęcia dużo pożerają). Propozycja jest nadal aktualna.
Ja niestety nie mam zbyt wiele czasu, ostatnio mam nawet duże zaległości z postami
js, podklej linka do http://diy.goldesel.pl i po sprawie.Ty masz głowę spokojną a i ludzie będą zadowoleni.Myślę że zrobienie tematu jak kiedyś z odpowiednim przekierowaniem nie będzie wielkim problemem.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.