• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[url]www.akkus.com[/url] - zakupy...

Reakcji
0
Czy ktoś kożystał już z usług tego sklepu? Jak długo czeka się na zamówiony towar.
Ja zamówiłem towar ponad tydzień temu i do tej pory nie otrzymałem potwierdzenia wysłania paczki.

A ile zapłaciłes za przesyłke? brałeś za pobraniem czy wplata na konto?
3 dni czekałeś na towar czy na potwierdzenie?

p.s.
sorry za tyle pytń naraz

1. 14 zł, jak znajde fakture to dokladnie powiem
2. za pobraniem
3. 3 dni na przesylke

Przy zakupach za 438,52zł nie płaciłem za przesyłkę (pobranie), czekałem 2 dni. Więcej tam nie kupuję... Przepłaciłem jak cholera.....

Zamowienie zlozylem na poczatku tego miesiaca. Potwierdzenie przyszlo dopiero po tygodniu i wg niego realizacja zamowienia miala byc 9.9.2005. Paczki jak nie widzialem tak nie widze. Pisalem nawet maila z zapytaniem i brak kontaktu. Ceny faktycznie dosyc wysokie, ale musialem kupic jeszcze pare drobiazgow i nie chcialem z 2 sklepow zamawiac. Jak sie wkurze to zadzwonie do nich i powiem ze juz sobie moga w dupe wsadzic to zamowienie. Zadziwia mnie tylko to, ze takie sklepy ktore "leca w gumki" z klientami sie jeszcze utrzymuja.

To jest audiofilski sklep. To norma, że olewają bo klient łaskę robi że kupuje, to oni robią łaskę, ze sprzedadzą. :) W Polsce żyją, toć im tak wolno!

Dzwonilem do akkusa i podobno sie opozniaja, bo dostawca nie dowiozl im arv'ek. Maja wysylac w ten piatek.

Powrót