• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[ [url]www.diy-audio.tk[/url] ] Ruszyła stronka o moim DIY !!!

Reakcji
0
Właśnie ruszyła moja stronka podsumowująca i opisująca moje praktyczne doświadczenie w dziedzinie Do-It-Yourself Audio. ;]

>> www.diy-audio.tk <<

Zapraszam serdecznie do odwiedzania i przesyłania dalej tego linku oraz do wpisywania się do księgi gości i oceny sprzętu,

Stronka wymaga jeszcze uzupełnienia niektórych działów ale większość informacji zostało już zawartych

pozdrawiam, Kuba :)

radioaktiv, wszędzie, oprócz galerii, masz odniesienia do plików z Twojego dysku na kompie, popraw to ;)

cos nie za bardzo ta strona dziala :)
sprecyzujesz?

[ Dodano: 2005-05-04, 11:04 ]
faktycznie wielki błąd, nie zauważyłem, dzięki, już poprawiłem, ze zdjęciami nadal niewiem co jest nie tak, musze napisać maila do elektrody

umie zdięcia dziłają ok tylko opuść troche nizej te linki pod wzmacniaczem na górze bo wzmak zakrywa częściowo je

pol888: w ogole sie nie wlacza? to juz musi byc konkretny problem u Ciebie, na serwerze wszystko jest ok

u mnie nie dzialaja linki.... nie wiem ale raczej nie jest to wina przegladarki ale korzystam z Opery dobra juz jest spoko... na operze linki sa niewidoczne tylko takie kreseczki sa ale dzialaja dopiero na IE jest normalnie ;P

radioaktiv, Podnieś wyżej to logo bo zasłanie linki (galeria itp..) ale to tylko występuje na Firefoxie bo już w IE wszystko jest dobrze.

>>Piekny<<

Powrót