• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Usher 8935A + 9950 poszukuję schematu zwrotnicy.

Reakcji
1
Witam, tak jak w temacie, chciałbym lada dzień zamawiać te głośniki, ale nie bardzo mogę znaleźć zwrotnicę na ten zestaw, wiem, że jest 8935A z 9930-20NC, ale 9950 chyba jest lepszą kopułką. Czytałem, że gdzieś/ktoś ma schemat takiej zwrotki, byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam

Ale nie wiem czy jest sens brać 9930, 9950 jest tylko o 30 zł droższy a może być po między nimi różnica warta tych 30 zł.

Podobno nie da się jednoznacznie ocenić który jest lepszy, jest to zależne od utworu. Ja zamówiłem kit na 8935A i 9930-20 bo nie udało mi się zdobyć schematu z kopułką 9950.

W takim razie chyba też nie mam wyboru i kupię 8935 i 9930-20.

już gra u mnie 8935A + 9930-20 i powiem Wam koledzy, że naprawdę warte każdej wydanej złotówki;)

Jak dokończę to może umieszczę w dziale gotowe konstrukcje:) Jeszcze muszę wykonać przednią ściankę z frezami, ofornirować i polakierować.

Powrót