• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

UWAGA,WAŻNE!!!

Reakcji
14
W ten weekend organizujemy małego spota u mnie.Sound Wave deklaruje transport z wawy stosownej ilości osób.Atakować kierowce,ilość miejsc srodze ograniczona.

A i moment,dla Irka rezerwuje jedno,zara go zaatakuje.

Czekamy z rodzinka :)

GrójecOver,Grójec :D
50 km od wawki,łatwo trafić.Jak wyskoczysz na Okęciu na 7-demke to rżniesz prosto na Radom.

Są jeszcze miejsca wolne? Jeśli było by więcej chętnych moge załtwić samochód ale wtedy jakaś zrzutka na wache była by potrzebna

narazie tak

1) ja
2) sqter
3) takero
4) kudłaty
5) irek??

właśnie irek jeszcze niedał odpowiedzi....

jeśli zwolniło by sie miejsce to ja chętnie bym sie zabrał, ew moge pojechać swoim samochodem ale wygodniej by mi było zabrać sie razem z SW :)

Ja bym chętnie tego BSW odsłuchał. Tylko z Bydzi to troche daleko jak na mini spot :| ...jeszcze samemu.

sqter się wykruszył więc zapraszam na pokład :)

reszta niech atakuje irka co by się zebrał w sobie zmotywował i wsiadł do samochodu - reszta pujdzie juz z górki :)

Jak blisko Wawy to źle, bardzo źle :/ Bo ja mieszkam daleko od Warszawy...

[ Dodano: 2005-12-14, 16:48 ]
Mam do Ciebie jakieś 380 KM :D Kiedy dokładnie to spotkanie. Może obmyślę jakąś trase dostania się tam pociągiem...

Jak będziecie jechac to weźcie dobra opaske na oczy.Szykuje Kudłatemu małą niespodziewajke ;)
Wejdzie na ślepo i niech spróbuje na słuch suba zlokalizować.

:D

[ Dodano: 2005-12-14, 21:36 ]
podejzewam ze pod wieczor kudlaty nie bedzie potrzebowal opaski :D bo pewnie ladnie tam bedziecie dawac w gaznik :)

Chetnie bym wpadł:D do was:D ale mi mi nie pasuje... jakos tak pociagiem samemu jechac... chociaz pewnie bym z Dalexem pogadał to by też jechał...

Maxi.. jakbysmy sie zebrali to w 4 pociagiem ;] Ty, Dalex, UFOK, ja ;] tylko pytanie.. ile $$ ?

[ Dodano: 2005-12-14, 21:41 ]
umberto: jaka jest najbliższa stacja pkp u Ciebie? bo na rozkładzie mi nie wywala Grójca :)

Powrót