• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

UWAGA,WAŻNE!!!

Panowie "oddaleni",ja mam propozycje.Obecnie spot jest na szybcika z uwagi na to że SW jak i cała reszta z wawki ma do mnie bliziutko.
Może pomyślimy o czymś powazniejszym w wakacje?Mam spore pomieszczenie (SW widział) i by sie dało małą impre zrobić.Ponadto kolega ma knajpke 200 m dalej.Mysle że by sie dograło.Ino spanie,trzaq by jakieś spiwory czy łóżka polowe...no ale na obozy chyba jeździliście?

czyli rozumiem impreza zamknięta ;] ale w wakacje jak najbardziej za ;] już odkładam kasę.. mam nadzieję, że będę miał wstęp ;]

Hehe mi i tak teraz by nie pasowało:P
Ale w wakacje jestem na pewno, chodzby nie wiem co:P
Hmm w wakacje a moze cos w ferie:D tylko kurde zimno bedzie jak mamy gdzies na polu spac:P

Ja myślę że na cos poważniejszego należy obstawic wakacje,ciepło,ludzie bardziej wyluzowani.Ale oczywiście tylko by weekend w gre wchodził,ja niestety już nie mam wakacji.Można by sie zbierać powiedzmy od piątku.Albo sie wstzrelić w jakiś "długi weekend",Nie wiem czy takowy wypada.

No moze byc... chociaz to jeszcze pol roku;]
Tylko jakies foty zrobcie z tego mini spotkania:D

kurde zawsze wszystkie spotkania sa tak dalek :/ ale na wakacje sie pisze :)jezeli mozna ;]
Pozdro

ja toze bym chcial rozsadnie wrocic... w poniedzialek mam dalsza czesc probnych smieci i chcial bym sie wyspac... niech kierowca najpierw zarzuci godzine i bym sie odrazu spytal czy bysmy moze przez grochow kolo wiatraka mogli przejechac...

trzeba ustalić jak i gdzie sie spotkamy oraz godzine która wszystkim by odpowiadała. Ja dostosuje sie do reszty.

TatoTurbo, o! A ja byłem pewny że juz dawno sie na liste pasażerów SW wpisałeś.Dawaj leniuchu i nie pitol.

tato a moze ty byś się wybrał ??

pojechali byśmy w dwa samochody to więcej luda by się zgarneło :)

ps - jak irek się nie zorganizuje to mam jedno miejsce na pokładzie więc jak by co - zapraszam :)

Powrót