• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

włącznik czasowy

Reakcji
0
czesc. kupilem niedawno wlacznik czasowy ale nie wiem do konca jak to ustawic zeby dzialalo. Przypusmy ze chce aby urzadzenie właczalo si ecodziennie w godzinach 21-7 rano. Nie mialem do tego zadnej instrukcji. Jezeli ktos mial z czyms takim do czynienia to bede wdzieczny za wszelkie wskazowki.

sorry za off topic ale w tym GT co jest na tle zdjecia, jest mojego kolegi golf mk 1 GTi na stronie z relacja z vw mani na dole po prawej stronie taki czarny ;] prawy dolny rog zreszta tam tylko jest 6 fotek

pozdrawiam

miedzy tarcza a obudowa jest taki zabek na ktorym krecac tarcza ustwaisz atkualna godzine, do okola tarczy sa tez takie ruchome 'dzwigienki' odciagasz w dol te na przeciw gidzin, minut w ktorych ma byc na ON. no i na koncu masz suwaczek ktory tez musi byc ustawiony w pozycji ON.

wisnia, fajny ten Golfik. A co do GT to z miesiaca na miesiac robi sie coraz mniej ciekawe, wczesniej jakos bardziej mi sie podobalo.

mIKI, dzieki!! jakos nie zauwazylem tych dzwigienek, teraz wszystko dziala bez problemu, Jeszcze raz dzieki!!

Powrót