• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Włącznik/przełącznik Alps

Reakcji
0
Hej
Szukam przełączników/włączników alpsa, coś takiego jak na załączniku, niestety z 4 tylko jeden jest z "przytrzymaniem" ( sprężynka w środku) a potrzebuje takie cztery i nie bardzo idzie coś takiego kupić, szukałem czegoś podobnego ale kiepsko idą mi poszukiwania. Potrzebuje przycisku/włącznika/przełącznik w konfuguracji spdt 2 pozycyjnego, mają być one na frontowym panelu wzmaka.
Wszelkie pomysły mile widziane :)

Diora ws442, ws4421 i podobne Teraz nie pamiętam ale w którejś z wersji wkładali alpsy Nazywa sie to isostat zespolony zależny lub niezależny

Ostatnia edycja:
Kolega qudlasty bardzo pomogłeś bo nie wiedziałem pod jaką nazwą się te elementy kryją, teraz jest w czym szukać, tylko muszę znaleźć z nacięciami by pasowały do szyny i po problemie :)

Powrót