• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

whisky vs smirnof :)

dalex1, wypij szklaneczkę whisky z lodem i wtedy będziesz miał porównanie :)

Porównanie drugiego dnia też ma znaczenie :D

Ja nie wybiore niczego z powyższych, nie ma to jak nasz dobry polski samogonik, bez dodatku drożdży oczywiście ;)

ja tam perfumow nie pijam zazwyczaj :P moze dlatego ze nie bylo okazji ;?
nikt nie mowi chodz na wiski ... wszyscy gadaja chodz na wode albo flache ;{)

a ja powiem tak..smirnof to straszny syf... jedyna wodka ktora mi zamarzla w zamrazalce !!!

wlasnie pierwszy raz pije walkera z lodem...

pomyje!!!perfuma sama!!!jakbym sie napil spirytusu lotniczego i zagryzl szarym mydlem!!!

moze mam zbyt chamskie podniebienie,ale mnie to nie smakuje
dobra chlodna wodka ziemniaczana bez zapojki,ale z zakaska i nie ma kaca.chocby wypic wiadro.
od zawsze pilem luksusowa,ale cos sie popsula i nie polecam
teraz wale co leci :)
powaznie.ostatnio odkrylem ze tanie,nie nie przekombinowane wodki np.starogardzka.sa nieraz lepsze niz dwa razy drozsze wynalazki

daxel przypomnij nam ile ty masz latek???

[ Dodano: 2005-09-02, 17:27 ]
ps wodke moze pic kazdy

a łiski hmmmmmm

jaki daxle??? jaq pierdole od tylu lat tu jestem a Wy nawet mojego nicka nie potraficie napisac..:( Nie lubie was wszystkich obraziłemn sie na całe forum!!!! a na marginesie Lukasz teraz jest inna młodziez my chodzimy polekcjach na piwo albo w radiowezle pijemy a wieczorami na miasto popic wodeczki a raz w tygodniu spotkania z wodka pannami i faja wodna

[ Dodano: 2005-09-02, 20:19 ]
15?

[ Dodano: 2005-09-02, 20:19 ]
15?

to raczej nie jest powod do chwalenia sie

a co do mlodzierzy to zmienila sie w taki sposob ze koniecznie chca zaszpanowac przed rowiesnikami ze pija wodki czy piwa ile wlezie

robcie tak dalej a zejdziecie szybko na dno

ps. piszecie ze nie macie kasy na lepszy sprzet - prosta recepta - skonczcie tyle pic, pijcie mleko, uprawiajcie sport, skonczcie palic - odrazu lepsze zycie :)

Wiec od poczatku ;)
niczym sie nie chwale teraz juz tak jest do do forsy czy chociaz pisalem raz ze mi forsy brakuje na sprzet ??Teraz sport ja osobiscie jezdze konno plywam na winsurfingu i z kumplami biegamy tzn głownie dystanse 400m reprezentacjaszkoly jestesmy wiec luz chcesz to mozemy sie sprawdzic ?

[ Dodano: 2005-09-02, 21:47 ]
A i co do dna to srednia rok temu mnialem 4,7 czyli pasek potem ide do lica na biochem potem platne studia - dentysta i gabinet po mamce mam i forsa bedzie wiec luzik :) mam osobe ktora kocham poprostu ciesze sie zyciem.

A ja tam lubie bolsa:P
Heheh jakie sentymenty tu wychodza <lol> :P
PS. Tak juz jest ze coraz mlodsi zaczynaja pic..palic itp itd....

u mnie pierwsze piwo bylo w 6klasie podstawowki. jedno pna pol z kumplem i wlansie w radiowezle na klasowej dyskotece;] wtedy jakos lepiej smakowalo. mialo klimat taki zakazany owoc. co do whisky to nie lubie. moze jeszcze do niej dorosne. a co do wodki to kazda jest do wypicia byle zimna. nie lubie z kwadratowych butelek jakos mi nie idzie np luksusowa. polecam bialostockie specjaly absolwent, zubrowka itp. w te wakacje jechalem na frosticu, maximusie, batorym i zawiszy tanie i dobre. pzdr.

Powrót