• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wiadomości na temat stk 4048II

Reakcji
0
poszukuje wszelkich wiadomości o tym scalaku.typowe aplikacje mam ale chodzi mi o jakiś rozszerzony opis,zasada działania-tak poprostu fachowym językiem.potrzebne mi to do pracy dyplomowej a szukałem i nic znaleść niemoge.

za jakiekolwiek info z góry dzięki!

to bardzo popularny scalak - w necie jest o nim dużo ...
naprawde ...
www.google.pl
pozatym patrzysz w notę aplikacyjną i już wiesz wszystko co jest Ci potrzebne...

no własnie gdzieś mi to 'dużo' ucieka bo niemoge znaleść.

niechodzi mi o notke aplikacyją tylko szczegółowy opis bo niebardzo jestem wierszokletą a opis zrobić trzeba.poskładać do dla mnie sama przyjemność a z reszta troche gorzej.pomóżcie.

W internecie masz jakieś 20 tomów wiadomości o nim.Włącznie ze schematem wewnętrznym.Opisem co za co odpowiada.Rozpiską parametrów.Wszystko czego potrzebujesz

jeśli robiłeś coś na tym scalaku na prace dyplomową to bym wywalił to do kosza i zaczał od nowa - niewiem jak ocenią prace która moze nieprzezyć debiutu..... niestety teraz są same podruby i moze się okazać że spali się przy pierwszym teście :P

pewnie jest w necie te 20 tomów wiadomości ale ja ich znaleść niemoge!
może znacie jakieś linki najlepiej do polskich stron?
na alldatasheet jest coś ale zdecydowanie za mało.
praca w sumie nie moja tylko kumpla.

Powrót