• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wirus ?

Reakcji
0
kliknalem na jakis gow*** program i od razu dostalem info o wirusie oraz pojawil mi sie w pasku jakis dodatkowy modul...

nowy23gg.gif

wie ktos o co z tym chodzi ? lub jak to wywalic ?

mi sie wydaje ze to co masz zaznaczone na czerwoo to nie zaden mogol tylko Taki dzielnik paska :) nie wiem jak to nazwac,, to samo masz za ikonko WINAMp,, ... chba wiesz o co chodzi..

Kliknij na pasku zadań prawym przyciskiem myszy i zaznacz 'Zablokuj pasek zadań'. Chyba powinno pomóc ;)

to "cos" pojawilo sie po kliknieciu na jakis podejrzany progz....
teraz po restarcie mam 2xpasek szybkiego uruchamiania (to cos z winampem) - ale bez problemu go sobie usuwam
natomiast tego czegos (beleczki) na czerwono niemoge ruszyc
probowalem tego co napisaliscie ale nic nie daje - szukalem w google ale marnie mi poszlo :/ - mam ghosta ale z przed miesiaca... obym nie musial go uzywac :(

[ Dodano: 2006-03-21, 19:54 ]
poszukalem jeszcz raz na google i znalazlem to:
http://www.hijackthis-forum.de/showthread.php?t=7082&page=2

uzylem programu z 4 kroku i odziwo wszystko (?) wrocilo do normy (mam nadzieje)

Powrót