• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

woofer sl160, sl165w czy Ground Zero MK2 titanium

Reakcji
0
witam

jak w temacie...ktore woofery lepsze? mam mozliwosc zakupu samych wooferow w podobnej cenie i nie wiem ktore wybrac. ktos mial okazje sluchac ktoregos z nich?
potrzebuje je zabudowac z przodu..pod nogami...beda napedzane wzmacniaczem Becker Energy 250. interesuja mnie tylko woofery!!...tweetery i zwrotnice mam!!

pozdr.

moze jakies tansze vify czy perless?..myslalem o zamowieniu z audiocomponents.nl...sa perless 16,5 za 25euro...lepsze od sinuslive?

pozdr.

ktore peerlessy? C165IP? jezeli tak to niepolecam - zdecydownaie lepsze sa vify A16WG. peerlessowi brakuje kopa

vify sa juz niedostepne :(

sluchales moze tych sinuslive?

pozdr.

[ Dodano: 2008-04-28, 21:09 ]
w odpowiedzi na audiokomponents.nl dostalem odp ze vify juz nie ma i proponuja

Peerless 832513 CD-165 24.19

ktos cos wie na temat tych glosnikow?

freex napisał:
ktos cos wie na temat tych glosnikow?
zobacz przyklejony temat o testowaniu sprzetu...

[ Dodano: 2008-04-29, 01:21 ]
freex, a jednak mozesz zaryzykowac tego peerlessa. ten o ktorym ci na GG pisalem to Peerless C165IP (830513)

hehe..teraz to ja powaznie mysle nad tymi mds05 lub mds06 :) i jeszcze szukam opini na temat sl.

pozdr.

na allegro jest vifa A13WG - za ok 100zl mozesz brac ten komplet. jezeli to zagra podobnie jak A16WG to bedzie sie oplacalo ;)

podejrzewam ze ten zestaw vifa na allegro bedzie drozszy..juz jest ponad 100zl

:(

Powrót