• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wreszcie dziala forum...

fajnie by było gdyby istaniała możliwość wyboru stylu z poprzednią kolorystyką np...
szczerze mówiąc to jak dla mnie to za dużo bajerów :)

A dlaczego zjadło mi 40 ostatnich postów :/

[ Dodano: 2006-08-28, 12:51 ]
heh nie tylko brakuje kilku postów ale całych tematów :/ znaczy ze baza danych stara

michael86, nie ma co plakac, przeciez forum nie statystykami zyje!!
Przy dobrej organizacji, dobrej opiece admina a przede wszystkim jego zainteresowaniu baza powstanie nowa, nowe tematy, nowa wiedza no i moze nowy ( lepszy) porzadek :)
A pkt i tak sobie nabijesz ;)

ruthi7, po prostu 2 miechy nieco w plecy :/

ja mam nadzieje że to tylko początek zmian bo jak widać nie wszystko jeszcze działa jak powinno :)

ruthi7, mi nie chodzi o staty bo i tak nie po to pisze posty, tylko miałem temat o aparacie a teraz nie mam :/ i pewnie wiele osób ma podobny problem :/

takero, nie przesadaj juz...A co sie dzialo przez te 2 miechy, i ta bylo tutaj tylko duzo zamieszania, chyba ze 2 awarie prze ktore forum nie dzialalo i nic poza tym ciekawego. Cos trzeba bylo poswiecic na lepsze zmiany, uwarzam ze nie ma co plakac i czepiac sie czegos zaraz na starcie, raczej trzeba pogratulowac dobrych checi adminowi i teraz dolozyc cos od nas a nie tyko slowa lamentowania i placzu ;) Bedzie dobrze :D

[ Dodano: 2006-08-28, 14:37 ]
michael86, no rozumiem, juz kiedys ktos pisal ze mial jakis temat z budowa suba a forum przestalo dzialac, no nic, ale moze takie sa uroki zmian, trzeba zakladac nowy temat i juz...

tak tylko szkoda, że nie jestem modem :P :D
Ale tak wogole to teraz jest pare usprawnien, fajna jest ta ikonka online

Hmmm.. a co do modow, to ja tu widze ze tylko nieliczni sie udzielaja...
A gdzie reszta? SW, Dexter, LUKASZ?

Troche ciezko sie przyzyczaic do nowego wygladu diy...

"
Maxi napisał:
Troche ciezko sie przyzyczaic do nowego wygladu diy...
"
dlatego mam nadzieje że będą style forum do wybrania...

"
Maxi napisał:
A gdzie reszta? SW, Dexter, LUKASZ?
"
SW wakacje ma, Dexter - nie wiem , pewnie też, a LUKASZ na AM oficjalnie powiedział że przenosi się na nią, więc nie wiem po co mu mod tutaj...

LUKASZ nas wyśmiał na audiomani. A Dexter... ...za siedmioma górami, za siedmioma lasami, za siedmioma rzekami.

Uważam, że powinno się wybrać nowych moderatorów, oczywiście aktywni tj. takero czy tato turbo powinni zosatcj jednak co do SW i irka to mimo tego, że się udzielają to mam wątpliwości czy na bierząco moderują. Dexter przepadł już hoho temu a LUKASZ to chyba wszyscy wiemy za wiele razy zawiódł.

Pozatym dzięki śliczne dla Questera, ze zajął się forum. Pod jego łapą forum ma szanse odżyć na dobre

szkoda tylko ze tyle postow poszlo w piz.. no ale najwazniejsze ze forum znowu smiga tylko ten design troche odstrasza...

Powrót