• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Reakcji
0
Wszystkie sprawy dotyczące tegorocznego AS prosiłbym zamieszać tu - mam nadzieję żę przyczyni się to do większego porządku na forum :)

no to tak
jak uda sie usunac drobne usterki z UKAsza "audiobusa" to jedziemy caravella do warszawy. ja, michal, UKA i prawdopodobnie Maxi z kolega
jak ktos jeszcze podrodze bedzie chetny to dajcie znac. jak bedzie komplet to orientacyjny koszt 50-60zl/osobe (oczywiscie UKA nie placi :P )
mamy 3 miejsca wolne

W tym roku nie przepuszcze, byćmoże będę miał 3 miejsca wolne ze śląska w samochodzie.

Dres z gdyni :lol: ogolnie to my w trzech sie umawialismy (Ja,Maxi i Dres) ze jedziemy na AS i wynajmujemy pokoj...ale jesli Ty ich zabierasz fura to niewiem jak to bedzie.

ze wczesniejszych ustalen bialostocka grupa tez sie pojawi:) moze zahaczymy po drodze Przemo-lukasza?? co ty na to?:)

n_omyzs, ja już wiem, że mam w te dni zajęcia ale w tym roku nie przepuszczę,
A na ile dni... nie wiem.

w tym roku tez z kumplem napewno sie wybieramy na AS jednak troszke zieloni bedziemy na drogach Wawy... :/ no i fajnie by bylo sie z kims zabrac kto juz byl i nocleg da sie w przystepnej cenie zalatwic. Jak ktos z 3miasta by sie wybiarel hmm.. ja siedze w Gdańsku ;)
usmiechnac do XYSa sie musze... :roll: :wink:

A jest ktoś z koło Krakowa? Kto się wybiera na as :) Bo nie mam z kim jechać .. :P

No chyba, że Kato :D

Ja myślałem na jeden dzień jechać ...

cudny90, dobre pytanie, jedzie ktoś z Krakowa? ;) Ja dopiero za jakieś 2 miesiące będe miał prawko :neutral:

Jak na dwa dni to ja i moja dziewczyna - zapytam jej jeszcze :D A jak nie Ona, to tak jak piszesz :D moim autem mozna ;)
Tylko w sumie bez sensu taki hektar robic i na jeden dzień - przecież koło 4-5h jazdy to jest;/ Poza tym jak to tak spotkanie forumowe bez integracji :D

Powrót