amdr napisał:
etam, taki DH65 Sharpa to świetny sprzęcik i ma MPEG4, czyli w przeciwieństwie do 95% konkurencji nie straci użyteczności po 2015 roku.
normalnie argument nie z tej ziemi

zwazywszy na zywotnosc plazm .... mamy 7 lat kurde za komuny 7 lat jak ktos mial telewizor to dosyc dlugo .... pozatym nie bylo jak innego kupic........ wiec moze itroche czasem dluzej byly
ty to sie suchych tekstow naczytales
i dziwię się na boom na panasonica 37PV80, normalnie dzwonili klienci za tym sprzętem, a to nawet Full HD nie ma.
hehe a teraz popatrz kiedy go wprowadzono i co w tym czasie konkurencja oferowala w tej samej klasie

........i co wazniejsze W TEJ JAKOSCI
a to ze rynek sie opoznia ...(w sesnie ze sprzet jest dobry ...ale ludzie po jakims czasie dopiero sieo tym dowiaduja ..idzie fama i bum jest .....gdy juz nowy wprowadzaja...
ale to przeciez w kazdej branzy tak jest....
przy audio/video to i tak tego tak nie widac...
ja akurat jestem teleinformatykiem (takim nie tylko z papierkiem ze tak powiem :wink: projektujmey sieci wan oraz zajmujemy sie optymalizacja istniejacych roznej masci ....od malych lanow po ISP na kilkanscie tys klientow )
w telekomunikacji to dopiero jest opoznienie rynku niezadko operatorzy na sklale krajową wdrazaja rozwiazania ktrore tak naprawde....sa juz przestarzale w stosunku do rosnacych wymagan uslug...
i juz dlugi czas sa dostepne nowe...
takie jest zycie poprostu

to tak jak teksty w stylu " nie kupujmy komputera teraz....bo za pol roku bedzie o 40% tanszy ...."
nie no twoj post mnie do lez rozbawil ......
peace :!: