Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
funiax1 napisał:Używany głośnik to sie kupuje za stówę a nie za 500 i to jeszcze musiało by być coś pewnego
a nie Allegro.Nie chciał bym mieć w domu czegoś takiego co wygląda jak Cerwin VEGA 104.
Szybki bas w subie- zobacz projekty na Beyma,Rawemaster,Intertechnik.
że bas nie musi być super szybki z racji słuchanej muzyki, ma być głębia i ważne aby kończył się wtedy kiedy trzeba.
Zgadza się nie słuchałem, chodziło mi o wrażenia estetyczne, ta czerwień nie jest dla mnie do zaakceptowania w domu, co innego w aucie tam nie zwraca się uwagi na takie rzeczy, ale jeśli tobie pasuje to ok.pemo2 napisał:A możesz czymś uzasadnić czemu ten CV jest "zły"? Rozumiem, że słuchałeś...
No to już nie jest takie proste, głośnik który ma dobry impuls nie zejdzie bardzo nisko co w muzyce wcale nie jest konieczne.Demonem zejścia są XXLsy no ale impuls nie jest już tak dobry.Aby uzyskać to czego oczekujesz niestety trzeba przyjąć jakiś kompromis.pemo2 napisał:ma być głębia i ważne aby kończył się wtedy kiedy trzeba.
funiax1 napisał:No to już nie jest takie proste, głośnik który ma dobry impuls nie zejdzie bardzo nisko co w muzyce wcale nie jest konieczne.Demonem zejścia są XXLsy no ale impuls nie jest już tak dobry.Aby uzyskać to czego oczekujesz niestety trzeba przyjąć jakiś kompromis.pemo2 napisał:ma być głębia i ważne aby kończył się wtedy kiedy trzeba.
No tak, impuls raczej określa opóźnienie sygnału przy danej częstotliwości w stosunku do sygnału pierwotnego, ale chyba wiadomo o co biega.bawolek napisał:czy aby nanpewno nie mylisz impulsu z Group Delay ? :razz:
Kilka postów wyżej pisałem;mor den siur napisał:Szybki sub to będzie na Beymie 15g40. 60 litrów i zjście poniżej 40 Hz
funiax1 napisał:Szybki bas w subie- zobacz projekty na Beyma,
Shiver napisał:Akurat za blisko 700pln można kupić już coś lepszego niż beyma...