• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wybor stereo do 2000 zl...

Kupno kabli ww firmy byloby glupota bo nie problem dostac lepsze kabelki po nizszej cenie. Wez chocby PROCABA, to kabel na lata.

procaby obecnie tak podrozaly ze nawet nie warto sie tym interesowac
to samo za nizsza cene mozna znalezc w ofercie alpharda
lub zamow razem z glosnikami z polinka
2,5 + 1,5 + 0,5-0,75mm starczy

Pawel S., kiedy znajdziesz troszke czasu aby rozrysowac zwrotki?? ;)

wlasnie koncze przeliczac bude i jutro dam do wyciecia... moze na week zaczne skrecac :)

nie rozrysuje bo mlody sobie podobno sam poradzil...
a na sucho bez elementow nie bede nic robil bo to mozna zrobic wg schematu

Michał K., moglbys zrobic foty zwrotek?? sam nie jestem w stanie ich zrobic tylko ze schematu.... rysunek wiele by mi pomogl...

Pawel S. napisał:
Michał K. napisał/a
ja mam na pająka bo paweł zrobił mnie lekko mówiąc w konia...

ja? ciebie? niby jakim cudem?
przeciez twierdziles ze juz sobie sam zrobiles...

no sorry ale kto miał dla mnie PCB A4 i powiedział, że mi ich nieda bo nie :?:

Michał K. napisał:
no sorry ale kto miał dla mnie PCB A4 i powiedział, że mi ich nieda bo nie
Michał K., czy ty gowniarzu musisz naprawde dostac po mordzie zeby sie czegokolwiek nauczyc?!
jak ty cokolwiek chcesz to ma byc teraz i odrazu. jak masz juz cos oddac lub od ciebie cos chcemy to trzeba czekac miesiacami...
za ten laminat miales mi kase dac 3 miesiace temu :!:
wiec sie nie dziw ze laminat juz dawno na siebie zarobil ;]

a tak pozatym to miales przyjsc w innym terminie bo wychodzilem na zajecia ;]

Gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, zwłaszcza na otwartym forum. Stać was na drogie głośniki, a o te parę zeta się gryziecie? Jak ktoś jest niesolidny, to nie robić z nim biznesu i tyle. Nie ma zmiłuj, tu nie ma sentymentów.

Powrót