• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wybór suba....

Jeżeli chodzi o coś godnego polecenia to ja polecam Tonsila GDN 30/120/1. Same pozytywne opinie o nim piszą, dodam że sam go mam i zdecydowanie polecam.

PoLi1990 napisał:
jak tanie JBLe to tylko te papierowe a nie plastikowe
http://allegro.pl/jbl-cs1214-nowe-superbass-pakiet-6-gratisow-i1214696510.html (da sie kupic taniej)
te w/w plastiki graja nieco podobnie do pionkow - buczy strasznie i glowa od tego boli...
ale za ta kase i tak szukalbym czegos znacznie lepszego

ibox napisał:
ja polecam Tonsila GDN 30/120/1.
ibox, zamiast pisac bzdury tylko po to zeby pisac lepiej pomysl gdzie to piszesz :!: przeciez to jest dzial car audio a ty polecasz glosnik 8R ktory w dodatku wymaga obudowy 60-70 litrow

bartek34111 napisał:
dla poczatkujacego lepszy bedzie GDN AA bo jest nieco wolniejszy co sie podoba wsyzstkim poczatkujacym

to w takim razie musialem cos pomylic
ale pamietam ze te najtansze JBLe mialy papierowa membrane

yhmmm narazie żadnego nie mam... czekam na propozycje suba i pozniej chciałbym coś dobrać do tego... czy zmieszczę sie cenowo z takim subem + wzmak 4kanały do około 500zł... ??

Powrót