• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wymiana kopułki przeciwpyłowej

Reakcji
0
1. wyciąć skalpelem
2.klejem kontaktowym - henkel moment lub butapren np

EDIT
( coś się zwieszło to forum i mój 1 post jest nie do usinięcia i wyedytowania - pokazuje się -
Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie
)

wymiana kopułki przeciwpyłowej

witam

pytania 2:
1. jak odkleić?
2. czym przykleić nową?

ten glosnik ma qts 1,25 :D ostro :) warto sie bawic z tym glosnikiem z wymiana?? czemu chcesz wymieniac ??

Bo moja dwuletnia chrzesnica chciala sprawdzić, czy wszystkie 4 można wgniesc. Grille jej nie powstrzymaly.

btw sasiada witam.

to odkurzaczem je z powrotem "wypuklij". Mi ostatnio spadlo cos z kolumny i wgniotlo kopulke w niskotonowym i bez problemu ja wyciagnalem odkurzaczem, tak ze nie ma sladu, ze w ogole byla wgnieciona

witam :P tez mysle ze otkurzac jest tutaj najlepszym wyjsciem :) tymbardziej ze masz maskownice to nie bedzie widac lekkich niedorobek... te glosniki masz w closed??

a gdzie można kupić takie kopułki chodzi mi o bardzo mała do głośnik wysokotonowego. wymiary to średnica około 1,5cm a jej wysokość około 0,5cm gdzie mogę coś takiego dostać.??

ja wiem tylko że w tych sklepach są najmniejsze 50-40mm ( 5-4 cm) a mi potrzeba o średnicy 15mm ( 1,5cm) gdzie mogę takową dostać ??

Powrót