• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wysokotonówki padły

• Autor wątku Autor wątku Kot
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Kot

Reakcji
0
Witam. Spaliły mi się wysokotonówki (GDWK 9-150-8 PJ) :cry: na stronie STX nie można ich już kupić, dlatego pytam jakimi innymi wysokotonówkami można je zastąpić ( w cenie tak do 40zł/szt.) tak aby dobrze grały z tą zwrotnicą która jest ustawiona na tamte STX?

Kot, a co to za kolumny wogóle tam masz ?? BO niewiadomo nawet co ci polecac :D

greg00, twoja wypowiedż jest genialna dosłownie :lol:

no chlopak chce wysokotonowy do 40zł wiec co lepszego mu polecisz? podobno w tej cenie to teraz najlepsze jest, moze do zwrotnicy nie bedize pasowalo, no ale co tam :D, najzywej bedize mu troche glosniej "cykalo" w domu ;P

to są kolumny DIY :mrgreen: dostałem je i w sumie nie wiem co tam jest za zwrotnica... chodzi o to żeby zastąpić te wysokotonówki jakimiś innymi o podobnych parametrach żeby w miare to dobrze działało :smile: moge zrobić zdjęcie tego co tam jest w środku ale chyba wam to dużo nie da?

wow, zwrotki stxa, obojetnie jaki głosnik wsadzisz i tak bedzie lipton. Kup te stxy za 18 pln, poco przepłacać 39 za ekranowanie czy metalowy front :mrgreen:

Powrót