• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz(Amplituner)

Reakcji
0
Planuję zakup wzmacniacza ale związku z tym że mam blade pojęcie na ten temat zwracam się o poradę.
Wzmacniacz(amplituner) raczej kupowałbym używany(allegro, komis) i mogę przeznaczyć około 500zł.
Prosiłbym o zaproponowanie konkretnych modeli i ich orientacyjnych cen.

p.s. Możecie mi polecić jakiś sprawdzony komis w Krakowie?

umberto napisał:
A Bang&Olufsen to raczej tylko marzenie....
nie tak łatwo jest za "pincet" trafić dobrą jamaszke, a co dopiero mowa o B&O ;]
glock18, jeśli bierzesz z allegro to staraj się szukać takich od osób prywatnych , a nie od ludzi którzy to masowo z zachodu przywożą...

bo to nieraz takie szroty są że to szok :D
Pare razy moi znajomi się skusili pięknymi fotami jednak to co się kryło niejako pod nimi to tragedia :/

Witam. Ja kupilem na allegro Amplituner Harman/Kardon AVR 20II za 400 zł bez pilota. Pilota oryginalnego na allegro dostałem za 18 zł. Więc warto nieraz poszukać i poczekać a nie kupwać na hura bo się można strasznie przejechać.

fajny komis jest na Kalwaryjskiej zaraz obok ronda Matecznego. Kumpel trafił tam nowe CD Harmana za 500 zł. Ceny wzmacniaczy zaczynają sie od około 300zł.

Powrót