• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wzmacniacz BLOW xl-207

Reakcji
0
witam mam taki wzmacniacz j/w i mam pytanie bo w instrukcji pisze ze ma 2x75RMS a w mostku 210RMS i czy te dane w mostku sa prawdziwe??? i jaki glosnik moge pod niego podlaczyc??

[ Dodano: 2007-10-20, 19:57 ]
troszke mi sie literka powinela wzmacniacz to blow tl-207

Nie wiem jak w tym ale w wersja chyba x-100, miał mieć niby 2x70rms a tak naprawdę w środku siedzi jakiś scalak mający mniej niż radio samochodowe i pewnie w twoim przypadku jest podobnie. Spróbuj może z lw800 albo jakiegoś małego tonsila

tzn u niego w takim samym samochodzie, z taką samą instalacją i z takim samym subem ?
i co to znaczy wymiata ? że blachy latają, że furkocze z br , czy że w lusterku obraz się rozmywa ?

przeciez w samochodzie czuc ze jest lepsza jakosc dzwieku u niego ten bass taki nieprzytomny. a u mnie to az w plucach czuć

mariusz1911 napisał:
akurat Blow to tez sprawdzona firma.
przez kogo?? ;> bo jakos nieznam opini wiarygodnych osob ;]
jak sam nie przetestuje lub zaufana osoba nie wyrazi swojej opini to bede ich unikal.
mariusz1911 napisał:
ale myslisz ze jak masz BLaupunkta albo CP to wszystko dobrze gra
akurat tutaj nie chodzi o brzmienie ale rowniez o wykonanie

mariusz1911 napisał:
wiesz Ty mozesz sobie kupywac i przeplacac a ja ze tego blowa bardzo malo dałem
tzn ile??;> bo ja jakos jeszcze za zaden sprzet do samochodu nie przeplacilem ;] ...co innego moj brat... :roll:

za 100zł było warto, przynajmniej na tranach jest, pytanie czy nie ma przydałości alpierda ms 2f...

mariusz1911 napisał:
no 100zł. a ty jaki sprzet posiadasz??
za niewiele wiecej slusarczyk mial cos ciekawego - zobaczymy ile wart jak UKA go dostanie...

ja kupilem kilka glosniczkow do samochodu po okazyjnej cenie. np vify A16WG + neosymowe XT25 za polowe ceny lub DLSa W312B za 1/6ceny rynkowej :P

lezy w domu ;]
niedlugo wyladuje w kolegi 205-tce ale jak narazie niema kasy na prace nad wnetrzem

Powrót