• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz do 300zł - Prezent na 18-stkę!! Pomocy

Reakcji
0
Mam pytanko. Chcę przeznaczyć kuzynowi 300zł na 18-stkę, zamierza pakować kilka groszy w sprzęt audio do auta. Nie znam się zabardzo na wzmacniaczach samochodowych dlatego zwracam się z prośbą do Was. Niech to będzie coś średniej klasy, jak najmocniejsze, ale pracujące przy 2Ohm z możliwościa zmostkowania całej mocy na jeden kanał (w razie użycia w wooferze) no i powiedzmy 4 kanały. Czekam na propozycje i pozdrawiam.

W mostku ma byc stabilny od 2 ohm?
Najtaniej i najlepiej to carpower 602, ale on ma 2 kanaly

Za 349zł kupisz Alphard RB-4 4 kanałowy, stabilny przy dwóch ohmach. No i masz 4 kanały:) MOżesz z nich utworzyć 2 mostki. Nie wiem tylko jaka jest realna moc tego wzmacniacza, bo te 800W to na 100% muzyczna moc a nie RMS.

w alpharda bym sie nie pchal maja kilka perelek ale juz bym wolal carpowera przynajmniej sprawdzony do suba jak znalazl

nie no panowe co wy alphadra wmzaki to porazka totalna jakis koles podlaczyl ap pod niego i pierdział mu no co wy tylko i wylacznie 602 chyba ze kupisz 1502 to twoj kuzyn bedzie cie nosił na rękach :) był moze jest jeszcze uzywany malo na allegro z kablami za 340

Powrót